ponedeljek, 14. januar 2013

Pozdravljeni, vrtičkarji

Pozdravljeni, vrtičkarji

V vrtnarstvu Kržič se nam je v času delovanja v naši stroki nabralo veliko stvari , ki so na različne načine povezane z vrtom in rastlinami. Zato si želimo na našem blogu vse to ubesediniti in vam svoje znanje posredovati v strokovni in zanimivi obliki. 
Naj vas že na začetku povabimo, vsakega izmed vas, k sodelovanju, pa naj bo to z nasvetom, vprašanjem,pohvalo, predlogom...

Zavedamo se ,da je pred nami vrsta izzivov.Eden glavnih pa je , predstaviti delo na vrtu na drugačen, zanimiv način. Verjetno se sprašujete, kaj bo na našem blogu tako drugačnega in novega. Prav je da v uvodnih besedah povemo da je vrtnarstvo Kržič družinsko podjetje z lastno proizvodnjo in prodajo. Ob vsakdanjem stiku z rastlinami se nam je porodila ideja da svoje znanje in izkušnje delimo z vami. Tako bomo večkrat tedensko predstavljali rastline,vrtove...


PREDSTAVITEV VRTNARSTVA KRŽIČ:


Proizvajamo okrasne in sadne rastline za vrt. V drevesnici imamo na razpolago celoten sortiment rastlin za ureditev vašega vrta. Ukvarjamo se tudi s svetovanjem glede vzgoje in oskrbe rastlin preko spleta, v sami drevesnici pa pomagamo pri pravilni izbiri rastlin za zasaditev na določeno lego ali kraj s posebnimi zahtevami.

Rastline, ki jih ponujamo so klimatizirane na naše podnebne razmere, tako da ob postavitvi na vaš vrt ne doživljajo nobenega šoka in lahko normalno rastejo naprej.









Ni komentarjev:

Objavite komentar